Soalan ini sering kali ditanya terutama orang bakal consumer baru Vivix. Sudah tentu tidak salah anda bertanya kerana anda pasti inginkan nilai untuk wang yang dibayar. Saya sendiri juga pernah tertanya-tanyakan soalan yang sama.

 

Para saintis melakukan beberapa tahun penyelidikan untuk menghasilkan Vivix Shaklee. Suplemen berasaskan resveratrol ini dicipta oleh para saintis dengan profil polifenol yang unik yang ditemui dalam kajian makmal untuk membantu melawan penuaan selular.

 

Selain asid ellagic, Vivix Shaklee ini juga membekalkan polifenol seperti asid fenolik, ellagitannins, antosianin, dan proanthocyanidins. Suplemen ini mengandungi resveratrol dan bahan semulajadi yang paling mujarab dan paling berkesan yang telah diuji makmal untuk menangani empat mekanisme utama penuaan sel.

 

Satu sudu teh Vivix Shaklee membekalkan jumlah resveratrol setara dalam 100 gelas anggur merah. Bekalan 30 hari itu menyediakan jumlah resveratrol setara dalam 3,000 gelas wain merah. Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam resveratrol tonik ini telah terbukti menjadi 13X lebih kuat daripada resveratrol sahaja.

 

Penyelidikan saintifik memberi tumpuan kepada super anggur yang dikenali sebagai Muscadine Grape atau Vitis rotundifolia. Ini adalah satu-satunya anggur yang mempunyai kromosom tambahan, yang dipercayai oleh para saintis sangat meningkatkan profil polifenolnya dan potensi manfaat kesihatan. Kromosom tambahan inilah yang dipercayai dapat membekalkan sejenis nutrient anti penuaan khas.

 

ANGGUR MUSCADIN

Anggur Muscadin sememangnya bukan anggur biasa yang kita selalu temui. Ia berbeza dalam beberapa cara. Pertama, perbezaan paling ketara adalah kulit tebal anggur. Kulit tebal ini memberikan anggur muscadine sebagai rintangan semulajadi kepada penyakit, kulat, dan serangga. Di kulit juga tersimpan banyak kuasa antioksidan. Jadi, ia memberikan lebih banyak faedah kesihatan, anti fungi yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.

 

Saiz anggur muscadine ini adalah sebesar bola golf. Disebabkan pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat, ia mengandungi banyak polyphenol dan resvetrol. Kandungan polyphenol ini adalah 40 kali ganda lebih tinggi daripada red wine yang terbukti dapat memberikan kesihatan yang baik untuk pesakit jantung, menurunkan tahap gula dalam darah dan melambatkan proses penuaan.

 

Selain Muscadine Grape, ada 3 lagi ramuan hebat yang terpilih dalam Vivix Shaklee.

 

LOBAK UNGGU

Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ianya juga mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan yang tinggi.

 

 

ELDERBERRY

Elderberry (Sambucus Nigra) adalah tumbuhan lasak tanah lembap yang boleh didapati di sepanjang tepi jalan dan juga sungai di Eropah dan Amerika Utara. Elderberry ni sudah digunakan sejak dulu kala dalam perubatan tradisional untuk mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Elderberry ni adalah antioksidan yang kuat dan dapat melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, pemakanan tidak seimbang dan juga stress.

 

Satu daripada manfaat Elderberry ini adalah keberkesanannya dalam mengubati simpton flu, terutama sekali influanza B. Ia juga mengandungi flavanoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, maka dengan itu ianya mampu mengukuhkan sistem imunasi badan kita.

 

POLIGONUM CUSPIDATUM

Juga dikenali sebaga Knotweed Jepun adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia. Juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Ia juga adalah sumber komersial resveratrol.

Orang cina dari zaman dahulu sudah tau khasiat benda Poligonum Cuspidatum. Ianya melambatkan penuaan, baik untuk keradangan dan banyak lagi. Tapi ia memabukkan jika dimakan dengan banyak. Sangat la sayang. Jadi, mereka biasanya merebus dan mandi wap untuk mengawal keradangan. Juga hancurkan dan diletak pada kepala untuk lambatkan uban keluar.

 

Shaklee tau bahan ini bagus dan buat kajian. Shaklee ambil inisiatif asingkan ekstrak yang memabukkan tadi dan menjadikan ianya salah satu ramuan semula jadi dalam VIVIX.

Selain anti penuaan yang bagus, Poligonum Cuspidatum ni juga kaya dengan resveratrol yang mana bersifat anti kanser, anti radang dan banyak lagi. Maka sebab itulah Shaklee pilih ia menjadi salah satu bahan Vivix Shaklee. Vivix Shaklee adalah satu-satunya minuman kesihatan yang mengandungi Poligomum Cuspidatum yang boleh diamalkan tanpa sebarang kesan sampingan dan selamat.
Dengan sebotol Vivix anda diberikan bukan hanya satu, tapi empat ramuan yang terpilih dan yang sudah dikaji mengandungi khasiat yang sangat hebat. Jadi sebenarnya nilai yang anda dapat adalah jauh lebih baik dari apa yang anda bayar.
Anda sebenarnya boleh mendapatkan penjimatan hingga 20% dengan menjadi ahli. Yuran keahlian Shaklee RM65. Kos penghantaran RM10.

 

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda hanya perlu terus membayar Vivix dengan harga ahli. Tanpa perlu yuran keahlian. Penghantaran juga adalah PERCUMA.

 

BERITA BAIK !

Sebagai mengalu-alukan ahli baru, Shaklee berbesar hati memberikan 10% DISKAUN dari harga ahli. Jadi, inilah masa yang sangat bagus untuk anda merasai nikmat yag ada dalam Vivix Shaklee dengan harga yang amat murah.

 

Hubungi kami SEKARANG 0192682710 untuk dapatkan KEAHLIAN PERCUMA dan DISKAUN 10% dari harga ahli. Promosi khas Jom Shaklee ini adalah untuk tempoh masa yang singkat sahaja.