NUTRIFERON adalah ciptaan Ojie-san ni. Mungkin kita tak kenal dia. Tapi dalam dunia IMMUNOLOGY, nama dia sangat-sangat terkenal.

DR YASUHIKO KOJIMA

Beliau telah menggemparkan dunia dengan penemuan INFERON SEMULAJADI. Satu penemuan yang sangat berharga dalam dunia perubatan.

Beliau dari University Tokyo. Pakar Immunologist. Dari nama pun dah tahu kampung asal dia di Jepun.

Ada masih ramai yang belum tahu apa benda kah Nutriferon ni?

Nutriferon adalah produk Shaklee yang berfungsi meningkatkan bilangan INTERFERON dalam badan.

INTERFERON berfungsi sebagai siren. Bila badan dicerobohi oleh bakteria atau benda asing, interferon akan aktif macam siren memberi signal.

Darah putihhhh darah putih cepat bangun!!!

Cepattt ada kuman ni. Wake up !! Wake up !!

Lagi banyak INTERFERON, lagi cepat dan pantas sel darah putih dapat bertindak.

Dalam dunia perubatan, biasanya suntikan INTERFERON ni doktor prescribe untuk pesakit yang immuniti rendah seperti Hepatitis, kanser, penyakit anjing gila (hidrophobia), herpes, HIV..influenza pun ada. Tapi yang ni dihasilkan secara sintetik. Boleh google side effect of INTERFERON.

Erm..masyaAllah kalau ikut pengalaman la kan..patient bagitahu..Perit wooo. Harga ? Memang jauh lebih mahal.

Gambar ini semasa kami ada private session dengan beliau di Japan. Masih gagah dan bersemangat.

Maka tercetuslah ilham yang Allah bagi pada Ojie-san ni, why not hasilkan INTERFERON dari herba-herba yang ada dalam dunia ni. Natural formulation. Dan tiada kesan sampingan. Dia yakin pasti ada gabungan herba yang boleh hasilkan interferon semulajadi.

Tahu tak berapa lama dia habiskan usia dia demi mencari interferon semualjadi?

40 tahun ! Ya empat puluh tahun, bukan 4 tahun, bukan 4 bulan, bukan 4 minggu. Haaa..detail, teliti, terperinci amat taw. Bukan sembarangan haa.

Kenapa sampai 40 tahun?

Lama sebab, dia buat semakan ke atas beribu jenis sebatian. Lebih daripada 200 jenis herba berlainan. Tekun kan? Akhirnya Dr Kojima berjaya finalize INTERFERON dari bahan semulajadi (bukan sintetik) diberi nama NUTRIFERON.

Penemuan dan rekaan air tangan Ojie-san ni mendapat pengiktirafan sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi ni. Impressive sangat kan. Hebat. Inspire betul ketekunan dia demi memberi kebaikan untuk kesihatan kita semua.

NUTRIFERON ni tidak dijual di pasaraya, kedai-kedai biasa. Ini adalah secret formula dan dipaten khas ekslusif hanya di Shaklee.

Kenapa hanya di Shaklee ?

Seperti Dr Forest C Shaklee, Dr Kojima also juga sangat percaya bila kita tidak akan salah bila kita kembali kepada alam semulajadi.

Kerana mereka berkongsi falsafah yang sama, beliau menyerahkan formula yang ditemui khas untuk Shaklee patent. Exclusive !

Really amazing ! Never met, but share same philosophy

Nak tahu maklumat lanjut tentang nutriferon atau order hubungi Farah 0192682710